Работно облекло

Блог

Работното облекло на ФЕЯ ЕООД
24 Април 2019

Дългогодишният ни опит в сферата на работните униформи e помогнал на много български фирми в тяхното развитие и представителност. Произвежданите от нас работни облекла отговарят на високи изисквания и стандарти, грижещи се за комфорта и удобството при носенето им по време на работа. Все повече бизнеси започват да въвеждат присъствието на задължително работно облекло сред служителите си.

Причините са няколко, част от които:

  • - Представителност и признак за висок стандарт;
  • - Професионализъм;
  • - Удобство при носене на униформите;
  • - Безопасност на служителите.

Всички тези фактори са предимства както за развитието на бизнеса, така и за удобството на служителите. Ние от ФЕЯ ЕООД държим на заложените от фирмите изисквания за корпоративна идентичност така, както държим и на високото ниво на безопасност и комфорт, на които трябва да отговарят работните облекла.

Именно с цел да удовлетворим всички тези изисквания, ние от ФЕЯ ЕООД произвеждаме предлаганите от нас работни облекла в България. Подбираме индивидуално материята за изработката на всяка униформа като я съобразяваме с типа работа и средата, в която тя ще бъде необходима. Това гарантира значително ниво на безопасност и удобство – двете основни характеристики на които трябва да отговаря всяко работно облекло. Целта на униформите е да са удобни и по никакъв начин да не пречат на работния процес. Тяхната функция е да го улесняват и да го правят много по-безопасен.

Част от най-големите фирми в България се довериха и избраха ФЕЯ ЕООД като техен доверен партньор. Ние обръщаме внимание на всеки детайл от Вашата дейност за да изготвим работно облекло, което да покрие всички Ваши нужди. Затвърдете Вашия професионализъм с подходящо работно облекло, което да отговаря на Вашата дейности и същевременно да отговаря на изискванията за безопасност на Вашите служители. Свържете се с нас за да окажем пълно съдействие за правилния избор на подходящо работно облекло: 0888 44 77 90.