Работно облекло

Блог

Запознайте се с многообразието от медицински облекла
24 Април 2019

Замисляли ли сте се как се е развил облика на облеклото на медицинския персонал? И защо ли толкова много медици са с бели престилки? Белия цвят е символ на чистотата. Има теория, че всичко започва преди около половин век с хирурга Н.Пирогов - известен със страстта си към стерилността.

С развитието на този отрасъл и различните длъжности в бранша се налагат и добавянето на допълнителни цветове. Така става по лесно разпознаването на различните специалисти.

Фея ЕООД разполага с разнообразие от модели подходящи за медиците и фармацевтите. В нашия каталог можете да намерите мъжки и женски варианти на предлаганите артикули. Част от асортимента ни включва туники, панталони, престилки и манти, които са в различни модели и цветове.

Нашите дизайнери са креативни!

Един дамски екип може да бъде изработен, така че да бъде функционален, удобен и все пак да не се губи женствеността. Кройката на мъжкото ни медицинско облекло дава достатъчно свобода на движението, и удобство за ползване през дългите часове работен ден.

Все повече предприятия предпочитат цветните варианти за работно облекло за персонала си. Добавянето на декоративни елементи като джоб, цип или копче, създава една по-приветлива и по-практична ежедневна работна среда.

Искате да зарадвате персонала си с нови униформи?

Обадете ни се 0888 44 77 90