Работно облекло

Блог

Практични и стилни работни престилки за всяка дейност
14 Юни 2019

Благодарение на своята практичност и стил работните престилки са станали изключително популярни като част от униформата за редица професии. Те осигуряват ефективна защита на вашето облекло по време на работа като покриват по-голямата част от вашите дрехи и се предлагат в асортимент от стилове и цветове, подходящи за всеки бизнес и вкус.

Благодарение на иновациите и допълненията като удобните джобове, ластици, ципове и какво ли още не, имате възможност да съхранявате различни вещи от първа необходимост: тефтер, химикалка, телефон и др. Удобството и стилът вървят ръка за ръка и не е нужно да се лишавате от нито едното, докато сте в работна среда.

Най-практичното допълнение към работното облекло за готвачи, продавачи, сладкари, хора, работещи в цехове и други е работна престилка с джоб, която се връзва на талията. Ако искате вашите работни престилки да бъдат уникални и различни, изберете подходящ цвят в комбинация с логото на бизнеса ви и спечелете доверието на клиентите и одобрението на служителите си.

За да закупите престилки за работни цели, можете да изберете стил и материал, базирани на вашите уникални нужди.

Работните престилки могат да бъдат персонализирани по Ваш вкус. Вашите служители ще печелят точки в очите на клиентите, понеже ще изглеждат професионално. Нашите престилки са направени от естествени материали, които лесно се комбинират с основната униформа и са удобни и ефектни дори при носене през целия ден.

Престилките могат да бъдат направени от материали като памук, винил и полиестер. Винилът често се ползва в различни индустрии, тъй като осигурява ефективна защита срещу опасни материали.

Ние от Фея ЕООД сме професионалисти в избора на качествено работно облекло и вече над 20 години се грижим за визията на много бизнеси. Доверете ни се и Вие!Не се колебайте, а ни се обадете още днес и споделете какво търсите. С радост ще Ви помогнем да направите правилния избор!

Очакваме Ви на телефон 088 844 7790.