Работно облекло

Блог

Удобни, практични и стилни униформи с работни гащеризони
24 Април 2019

Още с появата си в края на 19-ти и началото на 20-ти век работните гащеризони са използвано работно облекло, което позволява известни удобства на своя притежател (например джобове за съхранение). С течение на времето дрехата еволюира до етап, в който не се носи само в работна среда. Доказателство за това са все повечето модни брандове, които залагат на гащеризона. Появяват се и модели за дами, както и за деца.

Макар гащеризоните от миналото да се променили, все още са така предпочитана работна униформа. Кои са причините за това?

Работните гащеризони са предпочитана униформа в сферите като металургия, машиностроене, подръжка на различни машини, авиоинженерството, строителството, дърводелство, при работа на автомивки и бензиностанции и други подобни. Причините за това са свързани от една страна със сигурността на хората (трябва тялото да е покрито добре), а от друга - със средата, в която работят. Често тя е мръсна и неблагоприятна и налага ежедневно пране на работния екип. Не е тайна, че материите на качествените работни гащеризони са подбрани специално, за да издържат на ежедневно пране и бързо съхнене.

Работните гащеризони могат да са различни видове. Според сезона са есенни, зимни, летни; според материала – от изкуствени, естествени или комбинирани платове, а според формата - полугащеризони и гащеризони. По този начин се задоволяват всички вкусове на бъдещия притежател и тази работна униформа позволява целогодишна употреба.
Работни гащеризони се предпочитат и от майстори, различни служители по подръжката и такива в химически лаборатории. Може би си мислите, че са подходящи само за мъже, но за щастие вече има и модели за дами.

Как да разпознаем качествените работни гащеризони?

  • те са по мярка на служителя (само така могат да го предпазват и да му помагат да си върши добре работата);
  • от материи, които позволяват на тялото да диша;
  • лесни за ежедневна употреба и поддръжка;
  • не на последно място – да отговарят на фирмения бранд – цветово и стилово, и създават усещане за общност между служителите.

Осигурете на вашите работници удобно работно облекло или работни гащеризони като се доверите на качествените продукти от дългогодишния професионалист в производството на работни облекла Фея ЕООД. Потърсете ни сега и ще отговорим на всички ваши въпроси!