Работно облекло

Блог

Създайте свой стил на работно облекло!
29 Юни 2020

Модата се развива и този процес няма да спре, а ще продължава. Това води и до промяна в бизнес облеклото, в работните униформи и т.н. Хората все повече се интересуват от модата и не просто носят дрехи, а създават свой личен стил на униформата, за да направят професионалното обличане всеки ден по-лесно за себе си. Обикновено това  включва набор от класически тоалети, които представляват тяхната собствена лична марка. Може ли това да бъде приложимо в сфери, където се изисква специфично работно облекло като например зимни работни гащеризони или работни елеци? Разбира се, че може. Всичко зависи от вашето желание.

Какви са ползите за фирмата, ако служителите ѝ имат стилна работна униформа?

·         създава се екипност

·         акцентира се върху марката

·         фокус върху служителя и неговите нужди, защото облеклото е съобразено с това

·         индивидуалност в общото

Ако досега не сте налагали носенето на работно облекло, може би е време да се замислите. Така се спестяват много пари в дългосрочен план, а наличието на униформа спестява време в избора на дрехи, които да се обличат всеки ден. Освен това подобно решение е подходящо и за сфери, в които служителите имат нужда от допълнителна защита по време на работа.

Как да изберем персонална униформа?

Вероятно вече имате идея какво точно очаквате от работното облекло. За да е по-лесно да се ориентирате, отговорете на следните въпроси, които ще ви помогнат да изчистите картинката:

·         В какво работно облекло се чувстват най-уверени вашите служители?

·         Има ли специфика в тяхната работа, която да налага облеклото да бъде по-специално? (например огнеупорно, водоустойчиво, от естествени материали и пр.)

·         Какви тъкани ще изберете?

·         На какви цветове ще се спрете, за да се акцентира и върху марката?

·         Какви елементи от работното облекло трябва да съдържа униформата? Ще има ли отделни за дамите?

·         Налага ли се носенето на зимно работно облекло? Нужни ли са лични предпазни средства?

 След като отговорите на основните въпроси, ще ви е по-лесно да си представите идеалното работно облекло за вашите служители. Помнете, че създаването на персонализирана работна униформа ще накара хората да ви забележат. Свържете се с нас за повече информация и съдействие при избора на работни облекла за вашите служители.