Работно облекло

Блог

Осигурете удобство на персонала си със зимен работен елек
24 Април 2019

Фея ЕООД разполага с множество артикули, с които да накарате персонала си да се чувства комфортно в работното си облекло. Едно добро решение за пролетно-есенния сезон е ватирания работен елек. Той осигурява много добра защита на тялото от ниската температура на въздуха. Притежава също свойствата да предпазва от влага, вода и нетоксични замърсявания. Материалите, които най-често използваме за изработката на този вид облекла са базирани на полиестер с водоотблъскащо покритие.

Работния елек е често поръчван и като допълнение на работното облекло на офис служители и кухненски персонал през зимния сезон. В този си вид неговото основно предимство е не толкова водоотблъскването, колкото осигуряването на допълнителен слой през най-студените зимни дни.

За да осигурим желаният модел удобно работно облекло на клиентите ни от различни сфери, екипът на Фея ЕООД непрестанно проучва предлаганите на пазара материи и цветови палитри. Нашите дизайнери и конструктори изработват разнообразни модели грейки и работни елеци, подходящи за персонала на различните ни бизнес партньори. Като допълнение често брандираме с фирмено лого, мото или рекламно послание.

За повече информация и поръчки можете да се свържете с нашите сътрудници на 0888 44 77 90