Работно облекло

Блог

Как да изберете униформи за Вашия ресторант?
25 Октомври 2019

Създаването на добро първо впечатление с работните униформи на персонала често е пренебрегван начин за превръщане на случайни посетители в лоялна клиентска база. Може да имате най-големите табели, най-ярките светлини, най-добрите мебели и прибори за хранене, най-пищно декорираният салон, но спретнатият външен вид на Вашия персонал също може да примами клиентите и да създаде прекрасно първо впечатления за Вашия бизнес.

Изборът на работни облекла за готвачи в заведенията за хранене изглежда лесна задача, но тя крие няколко подводни камъка. За да бъде успешен Вашият избор на униформи за готвачи и служители в ресторанта, следвайте следните стъпки:

Инвестирайте в подходящ цвят

Изборът на подходящ цвят за работната униформа е чудесен начин за акцент и привличане на клиенти. Цветовете, които ще включите, следва да отговарят на атмосферата, на това, което се предлага и на цялостното усещане, което искате да внушите. Например, ако обстановката в заведението е релаксираща, изборът на ярки цветове за униформите като червено и жълто, няма да е особено добро решение. В този случай се препоръчват неутрални цветове, които да създадат

усещане за уют и спокойствие.

Фея ЕООД е дългогодишен производител на богата гама от качествени работни облекла, униформи за готвачи, ризи, престилки и други по Ваш вкус, с които лесно ще внесете прилив на цвят и професионализъм във Вашия ресторант или другаде.

Бъдете разумни – изберете професионализма

Изборът на униформа, която излъчва професионализъм и класа, е чудесен начин да създадете трайно впечатление у клиентите. В ресторанти от висок клас се препоръчват работни облекла за готвачи и обслужващ персонал в жилетка и подходящи панталони и ризи, гарантиращи подходящо ниво на изтънченост, което съответства на обслужването и храната. За нов бизнес, който иска да се пребори с нарастващата конкуренция, най-добре е да заложи на елегантен вид, с който ще внуши доверие, уважение и стойност на клиентите си.

Обслужването от човек, който се гордее с това как изглеждат, помага на клиентите да се чувстват специални и важни и всъщност може да допринесе за цялостното преживяване в ресторанта.

Комфортът е ключов

Колкото и добре да изглежда персоналът Ви, ако не се чувстват удобно в своите униформи, няма да успеят да достигнат нужното ниво на обслужване. Освен външния вид, много важно е да си гарантирате и удобството на служителите. Помислете за дългите часове, които готвачите прекарват на крак в кухнята. Напрежение, топлина и какво ли още не. За целта е важно да подберете качествени и издръжливи работни облекла за готвачи.

За да Ви помогнем в това, ние предлагаме удобни работни облекла с доказано качество за кухня и помощен персонал, подходящи за всеки вкус.

Създайте цялостен имидж

Обличането на персонала по определен начин е само част от предизвикателството, когато става въпрос за създаване на имидж. Съответствието на униформата с интериорния дизайн на Вашето заведение е следващата стъпка. Ако искате да създадете униформа в крак с модерните тенденции, със сигурност няма да останете незабелязани.

Логото на вашата марка е може би най-важният Ви актив, така че нейното бродиране върху дрехите Ви помага да бъдете разпознаваеми и запомнени от клиентите, което прави бизнеса Ви първото нещо, за което се сещат, независимо дали става въпрос за храна.

Направете първата стъпка към успеха. Поръчайте качествени и дълготрайни работни облекла за Вашия бизнес от Фея ЕООД. Обадете ни се на телефон 0888 44 77 90 и нека заедно изберем най-доброто за Вас!