Работно облекло

Блог

Работните униформи са новият капсулен гардероб
29 Ноември 2019

В света на корпоративната мода има правила и изисквания. Съществува термина „офис облекло“, който често се използва като взаимозаменяемо за официални дрехи. Често се смята, че вашият личен униформен стил е в повтаряемостта или носенето на едно и също нещо отново и отново. Става въпрос за наличието на малка селекция от ключови класически елементи в гардероба ви, които можете да комбинирате добре с всичко. Именно това означава и понятието капсулен гардероб.

Във Фея ЕООД правим точно това, когато произвеждаме зимно работно облекло и различни елементи от униформа за нашите клиенти. Замислено създаваме гама от висококачествени стоки от първа необходимост, които са проектирани да се носят по-често и могат умело да се смесват и да се съчетават по начин, който не ви кара да изглеждате сякаш носите едно и също нещо всеки ден.

Защо капсулен гардероб за вашата компания е добро решение?

За тези, които предпочитат качество пред количеството, създаването на капсулен гардероб е чудесно решение. Това може спокойно да се приложи към фирмената политика за облеклото.

Вашият униформен гардероб ще изглежда страхотно, но и ще помогне за сплотяването на екипа.

А това от своя страна ще фокусира и върху марката. Освен това, когато вашите служители имат определен набор от работни дрехи, които могат да избират как да комбинират, например елеци, ризи и други с лого на марката, те имат възможност да се почувстват уникални.

Носенето на униформа създава екипност и дух, но подобно решение с капсулен гардероб на работното облекло е чудесно решение да покажете на вашите служители, че могат да се чувстват уверени в ежедневните си задължения.

Как да създадете капсулен гардероб за вашите служители?

Ако вече сте на мнение, че капсулният гардероб е подходящ за вашата фирма, следващата стъпка е да изберете подходящо работно облекло, което да се изготви по ваш вкус. Ние от Фея ЕООД се грижим за най-малките детайли, защото за нас е важно клиентите да са доволни. Ще ви помогнем да изберете подходящи работни униформи за вашите служители, които да използват всеки ден, комбинирайки ги по подходящ за тях начин.

Очакваме ви на телефон 0888 44 77 90 , за да поставим заедно началото на бъдещо партньорство!