Работно облекло

Блог

Защитно работно облекло от Фея ЕООД - подсигури бизнеса си умно
24 Април 2019

Регистрираните трудови злополуки в строителството за 2017г. са 195. Това е секторът с най-много смъртни случаи в България. За съжаление, причините не са само в пропуските на предпазните съоражения, а и в тези в защитното работно облекло.

Ние, във Фея ЕООД излкючително много държим на безопастността. Именно поради тази причина, редом с прецизната изработка, вложихме най-качествените и сигурни материали в нашето защитно облекло. По този начин се погрижихме да предоставим Сигурност, предлагайки Ви пълен набор от предпазно работно облекло, съобазено както със зимните, така и с летните месеци, за максимален комфорт на Вашите служители, през цялата година.

Все още, много строителни работници и мениджъри масово залагат на некачествени работни обувки, което, само по себе си крие огромен риск, имайки предвид естеството на работа. При избора на правилна екипировка в този случай, компромиси с качеството на използваните материали и самата изработка са немислими.

Ние във Фея ЕООД сме добре запознати с изискванията за безопастност на труда и положихме нужните усилия, за да спазим всички тях, що се отнася до защита и сигурност на работниците.

Сред разнообразието от защитни обувки, които Ви предлагаме няма да намерите “неправилните”. Всеки един артикул е прецизно изработен с качествени материали. Всички защитни обувки са с масло-киселинно устойчиво, противохлъзгащо и антистатично ходило, както и най-важната “съставка” за сигурността на ходилата - метални пластини и бомбе. Можете да изберете както високи, така и обувки със стандартна височина.

Имайки предвид и тенденцията за избягване носенето на защитно работно облекло на строителните обекти, Фея ЕООД се грижи да създаде набор от задължитлени артикули, съчетаващи в себе си удобството, което работникът търси и възможността за индивидуално брандиране. Не рискувайте Вашите работници да “прескочат” защитното работно облекло. Осигурете им правилното такова, за да защитите както тях, така и себе си. Тайното разковниче, което ние приехме като част от решението на проблема, е да събудим в работниците Желание с удоволствие да носят своето защитно облекло, избягвайки не само опаснотта, но и стреса, породен от забележки, санкции и внезапни проверки. Подобрявайки и най-вече подсигуриявайки правилното защитно работно облекло на своите работници, Вие автоматично покачвате нивото на доверие от страна на настоящи и бъдещи клиенти.

Подсигурете бизнеса си умно, с Фея ЕООД.

За следваща стъпка, моля свържете се с нас на 0888 44 77 90!