Работно облекло

Блог

5 Причини да Изберете Персонализирано Работно Облекло
17 Март 2020

Повечето фирми за производство на работно облекло разполагат с каталози и модели, с които работят. Макар това да изглежда по-лесен и удобен вариант,персонализираната униформа е решение, което ще пасне изцяло на нуждите на вашия бизнес. Защо? Представяме ви цели 5 причини за това.

Персонализирана униформа е инвестиция в брандиране

Работното облекло говори много за бизнеса. Често това е първото нещо, което потенциалният клиент вижда и запомня. Персонализирането на корпоративна униформа означава, че идентичността и естетиката на марката имат значение.

Азиатско-тихоокеанският журнал по туризъм установи, че един от най-запомнящите се аспекти от опита на клиента е начинът, по който са облечени служителите. Именно затова инвестирането в персонализирана униформа може да засили вашия маркетинг. Препоръчително е да включите логото в униформата. Цветовата палитра също трябва да бъде представена в работното облекло, защото прави асоциация с вашия бизнес и бранд.

Комфорт

Всички помним дни, в които производителността ни намалява заради дискомфорта. Прекалено стегнати панталони, яки на ризи, от които ни сърби, тъкани, които не позволяват на тялото да диша и др. Персонализираните работни облекла са по размер и форма на вашите служители, защото комфортът е приоритет и когато това е така, производителността се увеличава. Например, ако вашите служители са в среда, която ги излага на времеви промени, най-добре е персонализираната униформа да бъде съобразена с времето. Тоест, да разполагат със зимно работно облекло и лятно.

Актуален стил

Искате вашата марка да изглежда иновативна, вълнуваща и привлекателна? Тогава заложете на униформата. Често продуктите от каталога не са проектирани съобразно най-новите тенденции, а за да са ефективни и достъпни. Изберете подходящият стил, който ще говори на клиентите ви, че държите на всеки детайл от това, което правите.

Съобразено с работата ви

В повечето каталози с униформи не се прави съществена разлика между зимноработно облекло за  служители в даден бизнес и работници, които използват специфични дрехи като например работнигащеризони и такива, които работят в промишлените индустрии. Иначе казано, важно е униформата да отговаря на вашия бизнес, на индустрията. Може би вашите служители се движат много. Или може би седят в офис с климатик. Независимо дали сервират, или работят зад бюро, навън при минусови температури и прочие - персонализираната униформа ви позволява да вземете всичко това под внимание. И да бъде създадено със стил.

Единствено по рода си

Може би най-очевидната причина за избора е да се откроите от тълпата. Когато поръчате от каталог, униформата ви може да изглежда като всеки друг бизнес. Но когато персонализирате униформата си - няма да се заблуждавате кой е вашият персонал.

Фея ЕООД предлага качествени работни облекла по ваш вкус, съобразени с вашите нужди. Обадете ни се на телефон 088 844 7790 и поръчайте персонализирани униформи за вашия бизнес.