Работно облекло

Блог

Работният гащеризон – ползи на този вид униформа
03 Септември 2020

Работното облекло следва да отговаря на определени изисквания спрямо сферата на дейност, в която се използва. Например, да е определен модел, да има фирмено лого, да е водоустойчиво и много други.

Какви са най-предпочитаните модели работни униформи в различните професии и има ли универсално облекло, което да пасва на всяка от тях?


Освен класическите ризи и тениски, има още едно облекло, което се среща често като основно или като част от облеклото на служителя. Работен гащеризон – униформата, която се предпочита от работодатели и служители в множество сфери, сред които са:


  • строителство и геодезия
  • електротехника
  • градинарство
  • автомонтьорство
  • подръжка
  • лабораторни дейности


С какво модел на работен гащеризон привлича работещите в тези сфери и техните работодатели, които са му се доверили като работна униформа?

Удобство, защита, лесна подръжка – това са трите основни причини, заради които работният гащеризон е така желана униформа за различните сфери на дейност, споделят хора, които го носят ежедневно.

Ако някога сте носили работен гащеризон, със сигурност сте усетили, че предлага всичко нужно, за да си вършите добре работата: джобове, ципове, дишаща материя, която издържа дълго и се поддържа лесно.

За щастие, работният гащеризон е еднакво практичен за всички сезони. Летните модели се произвеждат от по-тънки и естествени материи, които да не позволяват запарване. През зимата гащеризоните са по-плътни, за да задържат топлината на тялото и да помагат на служителите да се чувстват още по-комфортно, докато работят. Изборът от материи, цветове, добавяне на лого на фирмата, надписи и всичко останало правят работния гащеризон модерно и практично решение, което освен че предпазва служителите по време на труд, работи и по посока на фирмена идентичност.


Ако търсите качествени и персонализирани работни гащеризони за вашите служители, свържете се с Фея ЕООД (тел. 0888 44 77 90). Ние произвеждаме работни облекла на достъпни цени, подходящи за всеки бизнес и разбира се – по ваш вкус. Залагаме на доверие, качество при изработката и отношение към клиента. Очакваме Ви!