Работно облекло

Блог

Каква е необходимостта от престилките?
24 Април 2019

Престилката е вид работно облекло. А някога запитвали ли сте за това каква точно е функцията на престилките?

Първата представа е, че общо взето функцията на престилките е една – да пазят дрехите чисти, нали? Е, тяхната главна функция всъщност е безопасност. Едва тогава служат за да пазят дрехите ни чисти.

Защо престилката е задължителен елемент при готвачите?

Ако готвач случайно се залее с горещо олио или вода, той лесно може да дръпне и премахне престилката от себе си преди горещата течност да се попие и да изгори кожата му. Именно тук се разбира главната функция на работната престилка, която установихме, че е безопасността.

Безопасността на служителите е винаги на първо място.

Използването на работна престилка, изработена от качествени материали, е жизненоважна необходимост за всеки бизнес от тази сфера.

Всички предлагани от нас работни облекла са изработени от висококачествени материали, които да гарантират безопасността на вашите служители.

Често се пренебрегва материалът, от който трябва да е изработена работната престилка. За да удовлетворим напълно исканията на нашите клиенти, ние предлагаме работни престилки, изработени от различни материали, които отговарят на съответните нужди.

Памучните работни престилки са идеални, когато служителите ги използват при работа с предимно сухи дейности – печене, сервиране, чистене и т.н. Препоръчва се да се използват за подобни дейности, защото памучната материя попива течности. Затова работни престилки, изработени от памучна материя, няма да бъдат от голяма полза при “по-мокра” работа.

Останалите материали за изработка на работни престилки, които са водонепропускаеми, се препоръчват при работа с течности – касапи, готвачи и т.н. Така те предпазват дрехите сухи и осигуряват по-добра безопасност.

Доверете се на дългогодишният ни опит за да изберете, правилната материя за изработка на вашите работни престилки. Така може да осигурим най-доброто за вас и вашите служители.

Обърнете се към нас за съдействие. Потърсете ни на 0888 44 77 90.