Работно облекло

Блог

Зимни работни гащеризони - предимства
24 Април 2019

Зимният сезон е предизвикателство за служителите в професии, упражнявани на открито.

Зимните ватирани работни гащеризони са идеалният начин за предпазване на тялото ни от силни ветрове, студени температури и други по-неприятни условия през зимните месеци. По този начин му осигуряваме постоянна температура, която подпомага нормалното протичане на всички процеси в организма.

Какви са предимствата от употреба на работни гащеризони през зимата?

  • Предпазват тялото от влияния на времето;
  • Удобни са за ежедневна употреба;
  • Задържат топлината;
  • Изработени са от естествени материали и не предизвикват алергии и дразнения;
  • Лесни за почистване и ежедневна употреба;
  • Дълъг живот на материите.

Популярни са като „вълнени или ватирани работни гащеризони", други им казват „термо гащеризони“, или „изолиращи гащеризони“, но това няма значение. Важна е свободата на движение и топлината, която не напуска тялото, докато носите тази работна дреха.

Най-често предложенията на зимни гащеризони са в няколко варианта: водоустойчиви, ветроустройчиви, комбинирани и други подобни. За най-добрият избор за вашите служители,
доверете се на Фея ЕООД. Ние ще изработим за вас това, от което имате нужда, залагайки на високо качество и постигайки вашите желания.

Към зимните работни гащеризони може да се добави и работно яке, което допълнително да топли в студените зимни условия.

Фея ЕООД е дългогодишен производител на работни облекла, доказвайки, че качеството и доброто обслужване вървят ръка за ръка. Нашите зимни работни облекла се състоят от всичко, което може да ви е необходимо за зимна защита на открито. Те са подходящи и за употреба в помещения за хладилно съхранение или други подобни, където температурите са ниски. Ако искате да намерите повече информация за защитно работно облекло за студен климат, не се колебайте да ни потърсите. Ще съдействаме с всичко необходимо.

Изберете качествено и удобно работно облекло за вашите служители преди да е дошла лютата зима.

Доверете се на доказания професионалист - 0888 44 77 90.

Защото Ние Никога Не Правим Изключения с качеството! Очакваме ви!