Работно облекло

Блог

Зимно работно облекло – предпазва и от студ и от инциденти
24 Април 2019

Студените зимни месеци затрудняват някои работни процеси, особено ако служителите са изложени на външни влияния. В сфери, в които се работи навън (например техници, строители, инженери и др.) е важно наличието на подходящо зимно работно облекло. Какво включва то?

Има различни варианти в зависимост от вашето желание: ватиран гащеризон в комбинация с плътна блуза, полугащеризон, цялостен костюм, работно яке и много други.

Функции на качественото зимно работно облекло

Освен че трябва да предпазва от студ, зимното работно облекло следва да бъде удобно за служителите. Изработена от подходящи дишащи материи, които същевременно запазват топлината на тялото, зимната работната униформа предпазва и от инциденти като измръзване (за служители с работно място навън), настинки и други в следствие на дъжд и сняг (материи, не позволяващи проникване на вода).

Допълнения към зимно работно облекло

В зависимост от вашия бизнес или сфера на дейност към ежегодното зимно работно облекло може да добавите и различни средства за предпазване. Например: шапка, ръкавици, шал.
Изключително популярни са работните елеци, които могат да се използват като част от зимното работно облекло. Те предпазват от студ, удобни са, изработени от естествени материи и благодарение на това издържат дълго време. Работните елеци са отлична инвестиция за допълнение към зимното работно облекло за вашите служители.

Ако търсите подходящо зимно работно облекло за вашите служители, доверете се на Фея ЕООД. Защо?

  • дългогодишен производител на пазара на работни облекла;
  • качествени български стоки;
  • конкурентни цени;
  • добро обслужване и отношение;
  • изработка специално за клиента - по негов вкус и стил;
  • бърза обработка на вашата поръчка.

Не губете време, а позвънете на телефон 088 844 7790

Поръчайте зимно работно облекло за вашите служители. Осигурете им здраве и спокойствие през зимата, за да бъдат още по-трудоспособни. Отличете се от масата като изберете подходящо зимно работно облекло за вашите служители. Нека се почувстват важни като част от вашата работна общност.