• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Дамско медицинско облекло

Един от приоритетите на Фея ЕООД е именно производството на медицинско работно облекло. В нашата гама облекла ще намерите модели медицински туниски, престилки и елеци, които са изработени от естествени, дишащи материи и ще ви осигурят комфорт на работно място през целия ден.

Разгледайте наличните вариант на feya.eu и направете Вашия избор. Ако не откривате желания модел сред нашите стандартни медицински униформи потърсете ни и ние с радост ще изработим за Вас работно облекло по уникален дизайн.

Бидейки, една от водещите български фирми за производство на работно облекло, ние добре разбираме, че издържливостта на материите и тяхната лесна поддръжка са от особено значение за Вас.

Нашето производство е концентрирано около използването на качествени материали на достъпни цени.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.