• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Дамско медицинско облекло - Дамски туники и манти

Фея ЕООД е лоялен партньор за производство на медицинско работно облекло на много български фирми. През годините сме постигнали оптималния баланс цена / качество. Употребяваме издържливи и качествени материи и произвеждаме работно облекло, което осигурява комфорт при работа. 

При нас ще намерите разнообразие от модели медицински туники с красиви кройки и в разнообразни разцветки в дамски и мъжки варианти. Те са отлично решение за да върви работния процес гладко и сигурно. Посетете физическите ни магазини за да усетите материите и да поговорите с наш консултант. 

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.