• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Елеци

Зимни, летни или всесезонни наличието на работни елеци към униформата е допълнителна екстра и сериозен плюс за комфорта на работното място. Те са изключително предпочитани през променливите пролетни и есенни дни и са неизменна част от работното облекло на служители, които са в непрестанно движение. Всички елеци, произвеждани от Фея ЕООД са от издържливи и дишащи материи. 

Наличните модели - мъжки и дамски елеци на feya.eu и във фирмените ни магазини са с различни кройки, подходящи за разнообразни професии. Част от тях са предпочитани от офис персонал, други за фабрики, медицински работници и други.


Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.