• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Пролетно - лятно работно облекло

Лятното работно облекло от Фея ЕООД ще осигури на Вас и Вашите работници комфорт и висока продуктивност по време на работния процес. Облечете екипа си в работни гащеризони или панталони от нашите колекции и се насладете на удобството на униформа от естествени материали през горещите летни дни.

Изберете цвят, който най-добре подхожда на дейността и марката Ви. Попитайте ни също за вариантите за печат или бродерия на Вашето лого. Нашите специалисти са на Ваше разположение.

За летните вечери и прохладната пролет Ви предлагаме удобни и практични якета. За да улесним Вашия избор сме разработили готови комплекти от полугащеризон с яке.

Разгледайте вариантите и се свържете с нас още днес.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.