• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Пролетно - лятно работно облекло - Работни панталони

За да задържите екипа си продуктивен през пролетно-летния сезон е важно да предоставите работно облекло, което да бъде съобразено с климатичните особености на сезона. Фея ЕООД произвежда дълги и къси работни панталони, с които Вашите работници ще се чувстват удобно и сигурно дори в горещите летни дни.
Разгледайте готовите модели, които Ви предлагаме налични в нашите магазини и ни изпратете своето запитване още днес. Облеклата са произведени по съвременна технология от дишащи материи и се предлагат във всички стандартни размери 46 до 64. Трудно запалими са и са предпочитани за множество професии.
Не откривате своя модел?
Изпратете ни Вашето запитване. Фея ЕООД изработва работни облекла по индивидуален проект.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.