• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Пролетно - лятно работно облекло - Работни якета с полугащеризони

Сигурността и комфортът на работниците през дългите дни от пролетно-летният сезон не са за подценяване. Комплектите от полугащеризони с якета са отличен избор за работно облекло, подходящо за променливо време. Леките материи ще осигурят на служителите Ви оптимален комфорт в горещината, а якето е неизменна част от униформата през дъждовните дни и прохладните вечери.
Специалистите на Фея ЕООД са разработили десетки модели с различни комбинации на многофункционални джобове и разцветки, подходящи за различни дейности на индустрията и строителството. Работим също и модели по индивидуален дизайн, които произвеждаме по задание на клиента.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.