• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Мъжко медицинско облекло

Специалистите от Фея ЕООД са се погрижили и за комфорта на мъжете в медицината. Моделите медицинско работно облекло за мъже, които ще намерите във фирмените ни магазини и в нашия уебсайт са изработени с фокус към удобството на работника. 
Всяка част от униформата от медицинската туника, през удобния работен панталон до операционната престилка е от особено значение.


Мъжкото медицинско облекло, което ще намерите при нас е качествено и лесно за поддръжка. Имаме богато разнообразие от материи за да задоволим и цветовите Ви предпочитания.


Потърсете ни за да изберем Вашето следващо работно облекло на отлични цени.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.