• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Престилки

Като водеща фирма произвотел на работно облекло Фея ЕООД предлага не само комплекти облекла, но и работни престилки, които да допълнят съвършения и спретнат вид на Вашия екип. 

Престилките са незаменима част от униформата в хотелиерството и ресторантьорството. Те имат хигиенни плюсове, но са и също доста функционални.

Сервитьорската престилка например е от особен плюс когато е снабдена с джобче за съхранение на оборота или устройство за маркиране. Сред продуктите ни ще намерите още престилки за бармани, магазинери, хигиенисти и други дамски и мъжки модели.
Всички те са с възможност за брандиране чрез бродерия или сито печат.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.