• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Намерете бързо търсеният от вас модел

Работна тунка с панталон - 20,90 лв. без ДДС

Работна тунка с панталон - <strong>20,90 лв.</strong> без ДДС

20,90 лв. без ДДС

Размери

от XS до 3XL

Цветове

* Допълнително разнообразие от цветове и нови модели на ФЕЯ може да откриете в магазините за работни облекла.

Описание

Работна туника с панталон мод.0831

Комплект се състои от туника и панталон. Могат да бъдат закупени по отделно – само туника или само панталон. Работния комплекта се предлага в два варианта: от комбинирана материя Памук/Полиестер и само от Полиестер. Подходящо е за служители от сферата на здравеопазването, хранително-вкусовата промишленост, почистващ персонал, хотелиерство и ресторантьорство и други.

** Предлагаме брандиране на работните облекла посредством сито печат и бродерия.**

* Полиестер (лесен за поддържане, устойчивост на цвета при пране, не се мачка) – 20.90лв.без ДДС;

* Памук/Полиестер (дишаща материя, предпазва от изпотяване, осигурява комфорт на тялото през целия ден) – 21.90лв. без ДДС;

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.