• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Работно облекло за кухня и помощен персонал

Един от факторите, определящи професионализма на ресторантите е наличието на работно облекло за готвачи.

В нашето портфолио ще откриете мъжки и дамски модели готварски комплекти от куртка и панталон от естествена, дишаща материя, която предпазва от изпотяване.

Освен шеф-готвачите от магазините на Фея ЕООД можете да облечете и помощния персонал и камериерките. Предлагаме разнообразни модели дамски туники с работни панталони, които ще придадат на Вашия търговски обект сигурност и професионализъм.  
Предлагаме също възможност за брандиране на всички модели работно облекло чрез бродерия или печат.

Изпратете своето запитване сега. 

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.