• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Зимно работно облекло

Основна функция на фирменото работно облекло е да осигури защита на персонала. Температурните влияния са от особено значение за някои професии. Специалистите на Фея ЕООД са разработили множество модели зимно работно облекло с различна степен на защита. Повечето модели работни гащеризони и якета за зимния сезон са ватирани и осигуряват изключително добра студозащита. С унифрома от Фея Вие ще осигурите първокласни условия на труд в своето предприятие. 


Както отделните части от зимното работно облекло, така и комплектите, които предлагаме са на изключително достъпни цени и с отлично качество. Разполагаме с налични на склад модели, които можете да закупите веднага или опция за дизайн по желание на клиента.


Попитайте ни също за вариантите за брандиране на Вашето работно облекло!   
 

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.