• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Зимно работно облекло - Зимни работни полугащеризони

В производствената гама работни облекла на Фея ЕООД ще намерите разнообразни модели работни полугащеризони за зимния сезон. Те са качествени, практични и достъпни. Снабдете персонала си с работно облекло от Фея за да подобрите производителността и условията на труд за Вашия екип. За максимално удобство дори и през зимата моделите са ватирани и гарантират температурен комфорт на тялото. Материалът за изработка зависи от Вашите предпочитания - 100% памук или памук/полиестер. 

Разгледайте наличните модели работно облекло, които Ви предлагаме или ни потърсете да изработим индивидуален дизайн конкретно за Вашите нужди. Фея ЕООД е Ваш доверен партньор.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.