• 0887 57 14 07
  • 0888 44 77 90
  • feyaeood@abv.bg
Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел

Зимно работно облекло - Зимни комплекти

Ако и Вашият бизнес се нуждае от специализирано работно облекло Фея е един от водещите производители и доставчици на българския пазар. Потърсете ни за да Ви предложим правилното решение за униформа на Вашите служители. Нашата работа се ръководи от безопаснотта на труда и комфорта при работа на нашите клиенти.

Така например зимните комплекти, които Ви предлагаме са с изработени от издържливи материи, ватирани са за да Ви запазят температурата на тялото Ви дори в най-студените дни. Нашите клиенти твърдят, че работното облекло от Фея е удобно и на достъпни цени. Направете правилния избор без да подценявате качеството за сметка на цената.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.