Работно облекло

Работно облекло

Намерете бързо търсеният от вас модел
Продуктови категории

Фея ЕООД е българска фирма с традиции в производството на работно облекло. Продуктите, които предлагаме са с отлично качество и достъпни цени. В нашето портфолио ще намерите богато разнообразие от работни облекла, изработени от естествени материали и в различни десени.
Нашите стандартни модели можем веднага да Ви предложим от складови наличности, а за Вашите по-специални нужди ще изработим индивидуален дизайн с предпочитани от Вас материи и цветове. Ще Ви помогнем да изберете моделът, който най-добре подхожда на бизнеса Ви и ще го брандираме за Вас.
При нас ще намерите представителни и защитни облекла и работни обувки за:

  • Строителството;
  • Металургията;
  • Автомобилостроене и сервизна дейност;
  • Здравеопазване;
  • Хранително-вкусова промишленост;
  • Ресторантьорство и хотелиерство.

Защо да изберете работно облекло от Фея ЕООД?

Цената на работните дрехи

Цената на дрехите, които предлага ФЕЯ е изключително конкурентна. Предлаганите дрехи се изработват в България и отговарят на европейските изисквания за качество, което позволява сигурност при покупката.

Брандирането

Брандирането чрез щампи и бродерия е друга основна услуга, която предлагаме на нашите клиенти. Брандираните работни дрехи доказано повишават ангажираността на персонала към фирмата и подобряват разпознаваемостта на бранда.

Размери и модели на работните облекла

Предлагаме най-различни размери, подходящи за всички хора. Това гарантира комфорта, но и безопасността на вашите служители. Моделите на работните дрехи предоставят възможност за стилен външен вид и пълна

Какви платове се използват при изработката на защитното облекло на Фея?

Производството на работното облекло на Фея винаги е фокусирано върху осигуряването на максимална безопасност на труд на служителите. Предпазването от прах, шум, течности или тежки твърди обекти е първия и най-голям приоритет за нас. За да постигнем своята цел ние използваме най-модерни, иновативни платове и материали, които гарантират безопасността на работещите. В зависимост от сферата на работа, материалите биват различни като полиестер, памук, смесени материи, кожа и тн.