ФЕЯ ЕООД - Работно облекло и работни дрехи

Преди години създадохме компания, която да може да удовлетвори желанията на бъдещите ни клиенти. Днес, двайсет години по-късно Фея ЕООД се превърна в най-големият производител на работно облекло, облекла за кухня, лични предпазни средства, рекламни тениски, фирмени и рекламни знамена.

Защото клиентите ни са важни

Защото клиентите ни са важни и уникални, ние изработваме работно облекло и униформи, специално за всеки от тях. Нашите продукти ще ви помогнат да се отличите с облекла, изработени със специални бродерии и сито печат, които ще подчертаят фирмената идентичност на вашата компания. Фея ЕООД се грижи за комфорта на вашите служители, като ви предлага качествени продукти, отговарящи на приетите стандарти за безопасност по време на работа. Само при нас ще намерите най-голямо разнообразие от зимно и лятно работно облекло, работни престилки, гащеризони, елеци и лични предпазни средства.

През годините на своето съществуване Фея ЕООД се стреми да даде най-доброто на своите клиенти. Така фирмата се превърна в най-предпочитаният партньор на големи, малки и средни предприятия. Превърнахме се в предпочитан доставчик на медицинско работно облекло.

Фея - За нас

Ние сме професионалисти

Благодарение на професионалистите, които работят в собствената ни производствена база в гр. Чирпан, ул. “Петър Неделче” 26, нашите клиенти разполагат с най-висококачествените продукти. Изработването на фирмените облекла се извършва с материали от най-високо качество и чрез използването на най-модерни технологии.

Ние разполагаме със складови бази в Димитровград и София, както и с фирмени магазини, разположени на територията на Пловдив, Чирпан и Кърджали.

Високо качество на продукцията и етично отношение

Нашето конкурентно предимство е собствената ни производствена база в Чирпан, както и складовете в Димитровград и столицата, и фирмени магазини в Кърджали, Пловдив и Чирпан. Освен всички тях, ние разполагаме с добре развита мрежа от дистрибутори за търговия на дребно и на едро с работно облекло и други видове стоки. Това, с което печелим клиентите си, е на първо място висококачественото работно облекло, специалните защитни обувки и рекламни артикули, както и етичното отношение към всички наши клиенти. Всичко това, взето заедно, ни направи предпочитан партньор както за малки и средни предприятия, така и за големи компании. Един от най-известните и престижни фирми в областта на строителството, транспорта, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост са наши клиенти и това ни прави горди. Стремежът ни е да комбинираме достъпни цени и много добро качество, за да удовлетворяваме нашите клиенти.

Фея - За нас
НАГОРЕ

КОЛИЧКА 0