Връщане и замяна

Вие имате право да се откажете от закупената стока в срок от 30 (тридесет) дни, без да посочвате причина. Крайният срок за анулация е четиринадесет дни от датата, на която Вие или трето лице, назначено от Вас, (различно от превозвача) е получило стоката. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите писмено чрез изпращане на електронно писмо на имейл: feya-eood@abv.bg за Вашето решение да се откажете от договора Ви за покупка.

За да отговорите на крайния срок за отмяна, е достатъчно да ни изпратите съобщение, че се упражнява правото за анулиране, преди края на периода за анулиране.

Изключения от правата за анулиране: Правото на отказ не се прилага за договори за доставка на стоки, които не са предварително изработени и за производството, на които индивидуалните изисквания или спецификация от страна на потребителя е от решаващо значение, или които явно са съобразени и изработени с личните изисквания на потребителя (например емблема, бродерия, фирмени отличителни знаци, ситопечат и т.н.), както и за договори за доставка на запечатани стоки, които не са пригодни за връщане от съображения за здравето или хигиената, ако тяхната опаковка за съхранение е била отстранена или наранена при получаване (филтри за дихателна защита, и т.н.).

Последици от отказа: Ако се откажете валидно от договора, ние ще Ви възстановим без неоправдано забавяне плащанията, които сме получили от Вас и не по-късно от четиринадесет дни от датата, на която получим уведомление за анулиране на настоящия договор, като използваме същото платежно средство, което сте използвали Вие. Ние можем да възстановим сумата, след като стоките по договора са върнати при нас.

Стоката трябва да върнете по куриер на адрес: гр.Чирпан ул. Братя Даскалови 12 –  ОФИС ЕКОНТ „ПЛОЩАДА“ с задължителна опция „ПРЕГЛЕД“ и наложен платеж, стойността на наложения платеж е равна на стойността на закупените продукти, без таксата за куриерска услуга. Пратки, които са изпращани без опция „ПРЕЛГЕД“, няма да бъдат приети. Като получател на пратката се посочва ФЕЯ ЕООД  моб.тел: 0888447790. При замяна или връщане, стойността на куриерската услуга е за сметка на КЛИЕНАТА.

Имате право да замените или върнете закупена стока, само ако е в ненарушен търговски вид и е във вида, в който сте я получили.

Нямате право на замяна или връщане, ако е нарушена целостта на опаковката и/или има повреди по отношение на качествата, функционалностите, целостта и търговския вид на стоката.

Срокът на обработване на заявката за замяна и връщане е 30 дни. При възникнали казуси, срокът може да бъде удължен, само и единствено след уведомление от страна на Търговеца към Клиента.

 1. II. РЕКЛАМАЦИИ
 • На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас на посочените телефони на официалния ни сайт https://eu
 • На рекламация не подлежи стока, за която клиентът е бил предварително предупреден за несъответствие или дефект.
 • В случай на дефект, който е фабричен и е установен при получаване на стоката, в присъствие на куриер, моля да се свържете с нас на моб.тел.: 0888447790
 • Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.
 • Рекламации се приемат и обработват само при изпращане на електронно писмо на имейл: feya-eood@abv.bg.

Рекламацията на фабричен дефект задължително трябва да е придружена с документ, попълнен в присъствието на куриер при доставката на стоката на повредения артикул или елемент, в противен случай рекламацията няма да бъде уважена!

 • След приемане на рекламацията като основателна, feya.eu уведомява клиента по имейл и предприема следните действия по обслужване на рекламацията:
 1. изпраща на клиента нов продукт от същия вид за собствена сметка;
 2. в случай, че не може да бъде подсигурен същия продукт, предлага вариант за избор на друг продукт на същата стойност;
 1.  в случай, че не може да бъде подсигурен същия продукт, feya.eu възстановява стойността на клиента в законово установения срок.
 • За всякакви въпроси по гаранция и рекламация, изпращалите вашите запитвания на имейл feya-eood@abv.bg.
НАГОРЕ

КОЛИЧКА 0