Полезно
Публикувана в

5 причини защо да добавите лого към униформата

5 причини защо да добавите лого към униформата
Публикувана в

В бизнеса да те познават е от ключово значение. Разпознаваемостта създава доверие и носи приходи за съответната компания. Най-лесният и достъпен начин да осигурите разпознаваемост на фирмата си, е като вдъхновите служителите с актуални униформи, на които да присъства вашето лого.

Какво представлява логото върху работна униформа, как се поставя и защо да добавите лого в униформата? – на всичко това ще отговорим в следващите редове.

Всичко за логото при работното облекло

Логото представлява печат върху текстил. Дрехата за печат може да бъде тениска, гащеризон, риза, жилетка, дори шапка. Най-често логото се поставя върху тениска или риза. Причината за това е, че по този начин е най-видимо за клиентите. Това се препоръчва за работни дрехи в браншове като ресторантьорството, хотелиерството, фармацевтичната сфера, телекомуникации и услуги, както и много други.

Независимо от сферата на практика на съответната компания, много често логото се поставя върху различни неша, които се превръщат в подаръци – за служители, за клиенти и за партньори. Най-често това са шапки, чанти, различни аксесоари и други.

Благодарение на развитието на технологиите, съвременният печат върху текстил дава възможности за голямо разнообразие при оформяне на логото. То може да е с различен размер, цвят, форма, на няколко места, да е видимо, да съдържа определена информация и пр.Кога не се поставя лого върху работни дрехи?

Не се препоръчва поставянето на печат и лого върху сигнални жилетки, светлоотразителни дрехи и други подобни елементи. Причината е, че по този начин се нарушава основното им предназначение.

Логото не трябва да е много голямо, защото отвлича вниманието и това води до негативи в работния процес.

5 причини да избор на лого върху работни облекла

Ако все още не сме ви убедили, че е хубаво върху работните облекла да има лого на фирмата, споделяме накратко 5-те причини за това.

  • Помага за разпознаваемостта и развитието на бранда
  • Създава се усещане за доверие у клиента
  • Подпомага работния процес
  • Осигурява на служителите усещане за екипност и приятна работна среда
  • Насърчава конкуренцията

Поръчайте качествени работни облекла с лого, за да демонстрирате отношение и визия.

Напишете коментар

НАГОРЕ

КОЛИЧКА 0